meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Mijn Verhaal
Mijn naam is Katrien Messens. Geboren in 1975 in West-Vlaamse Oostende. Ondertussen woon ik al heel wat jaren in Zeeland, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Ik heb lang in de zorg gewerkt, als begeleidster, dit met mensen die een beperking hebben, gedragsproblematiek,  psychische ondersteuning nodig hebben en kampen met psychiatrische problematiek. Momenteel werk ik als interne coach bij Scalda. 

Ook ben ik als begeleidster/co-trainster lang actief geweest bij Novalife tijdens de NLP opleidingen. Daarnaast werk ik ook samen met de Changemakers Academy, ik geef daar de opleiding Master Systemic Constellations, opstellen met representanten en we geven er maandelijks familieopstellingen.
Jaren terug ben ik mij gaan verdiepen in Mindfulness en Nlp. Daarnaast heb ik de opleiding Psychosociale Basiskennis en een bijscholing Cognitieve Gedragstherapie (CGT)  en Emotional Freedom Techniques (EFT) en de opleiding Trauma Coaching gevolgd. Ik blijf mij natuurlijk ook bijscholen. Ik heb ondertussen de opleiding Familie-en systeemopstelling afgerond en combineer dit in mijn praktijk door middel van tafelopstellingen en systemische opstellingen in de ruimte. Ik organiseer maandelijks familieopstellingen in Hulst, deze geef ik altijd samen met Lieselotte Bogaerts van The Changemakers Academy. Ik ervaar het als de ideale combinatie om anderen en mezelf te helpen/ondersteunen.
Dankzij deze opleidingen heb ik mij kunnen verdiepen in de medische wereld rondom het geestelijk welzijn van de mens; psychiatrie en psychologie.
Ik ben hierdoor aangesloten bij de Beroepsorganisatie CAT. Dit zorg  er voor dat je wordt vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Ook voldoe ik aan de WKKGZ ( wet kwaliteiten, klachten en geschillen zorg)
Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Certificaten/diploma's
PSBK, NLP Practitioner en Master, CGT, Trauma coaching, Familie-en Systeemopstellingen                                        Klik op de afbeelding voor de Berg Meditatie, 10 minuten helemaal voor jezelf.                                                                     Website made by Katrien Messens.