Master in Systemic Constellations

Opstellen met representanten.

Een unieke opleiding in Vlaanderen en Nederland.
De opleiding  ‘Master in Systemic Constellations’  biedt de mogelijkheid om een ​​diepe persoonlijke ontwikkelingsreis aan te gaan, wat van het grootste belang is om het werk als ‘Systemisch begeleider’ te vergemakkelijken. Stap voor stap wandelen we met je mee.

De opleiding bestaat uit verschillende modules, die worden voorbereid via een online leerplatform. Deze modules worden telkens afgesloten met een live weekend waar het geleerde aan bod zal komen en je de kans krijgt de leerstof op een dieper niveau te integreren.

Onze opleiding heeft als doel om jou als mens persoonlijk te laten groeien én eventueel de ambacht van systemisch opsteller aan je door te geven, zodat je het kan meenemen in je huidige praktijk.

Alle modules zijn cyclisch en volgen elkaar op een logische wijze op. Doorheen je groeitraject kan je rekenen op ons als veilige haven, waar je kan aanmeren en kan uitblazen

De volgende start in september 2023. Inschrijven hiervoor is mogelijk! Dit kan via contactformulier.

Lieselotte Bogaerts
(founder CMA & MASTER SYSTEMIC CONSTELLATIONS)
"Een positieve verbinder, die niets liever doet dan het goud bij anderen boven halen. Haar achtergrond in de onderwijswereld maakt opleidingen didactisch enorm stevig."KATRIEN MESSENS
(NLP-MASTER & MASTER SYSTEMIC CONSTELLATIONS)
"Katrien straalt ongelofelijke energie uit. Haar aanwezigheid maakt zacht. Ze ziet je, maar dan écht in je essentie. Een zeldzame veiligheid."Klik hiernaast op de afbeelding voor de link van onze brochure:
Workshop: Hoe zit het met mijn grenzen?

Deze workshop organiseer geef ik samen met Geesje Maas.

De workshop is een uitnodiging om naar jezelf te kijken en jezelf te leren voelen. We hebben allemaal onze patronen, gewoontes, overtuigingen. Sommige zijn niet van ons, deze zijn dan mogelijk overgenomen vanuit ons familiesysteem en/of gezin van herkomst. We zijn ons vaak niet bewust van deze patronen of belemmerende overtuigingen en lijken er geen grip op te hebben. Gedurende deze workshop ga je hiermee aan de slag door middel van zowel systemische oefeningen als NLP technieken en Ademwerk.

Samen kijken we naar wat er gebeurt als er over je grenzen heen wordt gegaan en hoe je dit kunt voorkomen. Hierbij worden lichaam en de ademhaling gebruikt als wegwijzer. Door goed te leren voelen in je lichaam ga je ontdekken waar je grens ligt en leer je jezelf op een gezonde manier te begrenzen. En belangrijker nog; je krijgt inzicht in je eigen onbewuste processen.

Data workshop: 1 juli en 9 september, 9u30-16u