Master in Systemic Constellations

Opstellen met representanten.

Een unieke opleiding in Vlaanderen en Nederland.
De opleiding  ‘Master in Systemic Constellations’  biedt de mogelijkheid om een ​​diepe persoonlijke ontwikkelingsreis aan te gaan, wat van het grootste belang is om het werk als ‘Systemisch begeleider’ te vergemakkelijken. Stap voor stap wandelen we met je mee.

De opleiding bestaat uit verschillende modules, die worden voorbereid via een online leerplatform. Deze modules worden telkens afgesloten met een live weekend waar het geleerde aan bod zal komen en je de kans krijgt de leerstof op een dieper niveau te integreren.

Onze opleiding heeft als doel om jou als mens persoonlijk te laten groeien én eventueel de ambacht van systemisch opsteller aan je door te geven, zodat je het kan meenemen in je huidige praktijk.

Alle modules zijn cyclisch en volgen elkaar op een logische wijze op. Doorheen je groeitraject kan je rekenen op ons als veilige haven, waar je kan aanmeren en kan uitblazen

De volgende start in september 2023. Inschrijven hiervoor is mogelijk! Dit kan via contactformulier.

Lieselotte Bogaerts
(founder CMA & MASTER SYSTEMIC CONSTELLATIONS)
"Een positieve verbinder, die niets liever doet dan het goud bij anderen boven halen. Haar achtergrond in de onderwijswereld maakt opleidingen didactisch enorm stevig."KATRIEN MESSENS
(NLP-MASTER & MASTER SYSTEMIC CONSTELLATIONS)
"Katrien straalt ongelofelijke energie uit. Haar aanwezigheid maakt zacht. Ze ziet je, maar dan écht in je essentie. Een zeldzame veiligheid."Klik hiernaast op de afbeelding voor de link van onze brochure: