Master in Systemic Constellations


Opstellen met representanten.
Een unieke opleiding in Nederland.
De opleiding  ‘Master in Systemic Constellations’  biedt de mogelijkheid om een ​​diepe persoonlijke ontwikkelingsreis aan te gaan, wat van het grootste belang is om het werk als ‘Systemisch begeleider’ te vergemakkelijken. Stap voor stap wandelen we met je mee.
De opleiding bestaat uit verschillende modules, die worden voorbereid via een online leerplatform. Deze modules worden telkens afgesloten met een live weekend waar het geleerde aan bod zal komen en je de kans krijgt de leerstof op een dieper niveau te integreren.
Onze opleiding heeft als doel om jou als mens persoonlijk te laten groeien én eventueel de ambacht van systemisch opsteller aan je door te geven, zodat je het kan meenemen in je huidige praktijk.
Alle modules zijn cyclisch en volgen elkaar op een logische wijze op. Doorheen je groeitraject kan je rekenen op ons als veilige haven, waar je kan aanmeren en kan uitblazen
De volgende start in december 2024! In het Zenhuys, Hulst

De opleiding geef ik samen met Lieselotte Bogaerts 

 

Lieselotte Bogaerts
(founder CMA & MASTER SYSTEMIC CONSTELLATIONS)
"Een positieve verbinder, die niets liever doet dan het goud bij anderen boven halen. Haar achtergrond in de onderwijswereld maakt opleidingen didactisch enorm stevig."

 
 

 

Klik hier om brochure te downloaden