Opleidingen - Workshops - Retraites
 Een unieke opleiding in Vlaanderen en Nederland.


De opleiding  ‘Master in Systemic Constellations’  biedt de mogelijkheid om een ​​diepe persoonlijke ontwikkelingsreis aan te gaan, wat van het grootste belang is om het werk als ‘Systemisch begeleider’ te vergemakkelijken. Stap voor stap wandelen we met je mee.

 

 


De opleiding bestaat uit verschillende modules, die worden voorbereid via een online leerplatform. Deze modules worden telkens afgesloten met een live weekend waar het geleerde aan bod zal komen en je de kans krijgt de leerstof op een dieper niveau te integreren.

 

 


Onze opleiding heeft als doel om jou als mens persoonlijk te laten groeien én eventueel de ambacht van systemisch opsteller aan je door te geven, zodat je het kan meenemen in je huidige praktijk.

 

 


Alle modules zijn cyclisch en volgen elkaar op een logische wijze op. Doorheen je groeitraject kan je rekenen op ons als veilige haven, waar je kan aanmeren en kan uitblazen.

Lees onze brochure voor alle informatie.

Welkom in The Changemakers Academy. 


Klik hiernaast op de afbeelding voor de link van onze brochure:


 


Klik hiernaast op de afbeelding voor de link van early bird tickets: 

 Klik hiernaast om je in te schrijven voor onze inspiratie dag op 11 september. Daar kan je ons alvast al leren kennen en proeven wat je jezelf cadeau mag geven.

Klik hier om te reserveren.Retraite:

30- 2 oktober september retraite in De Vleugelslag. 

Thema: Grenzen aangeven. In samenwerking met Richard Post, eigenaar van Novalive opleidingen NLP vanuit het hart. Meer info hierover volgt.